Barbie - Kisállatos piknik játékszett

Barbie - Kisállatos piknik játékszett
3 950 Ft
+79 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
73316
Az állatok szerelmesei imádni fogják ezt a Barbie piknik játékszettet, amelyben két imádni való kisállat és a gondozásukhoz való kellékek is megtalálhatóak. Barbie igazi állatbarát és bőven van hely a szívében és az otthonában is ezeknek a kis jószágoknak. A barna kiskutya és a szürke nyuszi játékos pózokba állíthatóak. A kiegészítők pedig tökéletesek a részletes történetmeséléshez. A répa csomóval megetetheti a nyuszit, a csont pedig igazi kedvence a kutyusának. Az állatkáknak még saját tányérjuk is van, ha megszomjaznának. Az apró tárgyak pontosan beleillenek Barbie kezébe! Legyen szó kirándulásról vagy bármilyen ügyintézésről, Barbie sosem hagyja otthon imádott állatait, hiszen nagyon szereti őket. A barna kis kosárban bárhová magával tudja vinni őket és a dolgaikat is. A kék-fehér csíkos szoknya, fehér cipő és rózsaszín fejpánt masnival sokoldalúvá teszi Barbie megjelenését. A gyerekek élvezni fogják, hogy segíthetnek Barbie-nak a kisállatok gondozásában, mintha csak a sajátjuk lenne!
Baba mérete: 30 cm
A "Barbie - Kisállatos piknik játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Barbie - Kisállatos piknik játékszett

Barbie - Kisállatos piknik játékszett

3 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.