Barbie Loves the Ocean - Együtt a földért! - Barna bőrű Barbie

Barbie Loves the Ocean - Együtt a földért! - Barna bőrű Barbie
4 250 Ft
+85 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
71598
Barbie sok évtizedes történetében sok ikonikus baba volt, amik (akik) segítettek a gyerekeknek társaikkal törődő, felelős felnőttekké válni. Az empátia fejlesztését és az elfogadást segítette például a különböző bőrszínű, testalkatú, valamint a kerekesszékes modellek megjelenése. Ezt a hagyományt követi az az új sorozat, mely a környezeti értékek védelmére tanít. Ebben a kollekcióban a felhasznált anyagok 90%-a olyan, óceánhoz kapcsolódó újrahasznosított műanyagból készült, amelyet a vízi utak 50 kilométeres hulladékgyűjtő rendszerrel nem rendelkező körzeteiben gyűjtöttek össze. Mert az új rózsaszín a zöld!
Ebben a szettben egy barna bőrű Baribe babával ismerkedhetnek meg a gyerekek, aki gyönyörű, tengerkék pálmafás ruhát visel, strandpapuccsal és napszemüveggel. Mérete: 33 cm.
A Barbie márkájú "Barbie Loves the Ocean - Együtt a földért! - Barna bőrű Barbie" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie Loves the Ocean - Együtt a földért! - Barna bőrű Barbie

Barbie Loves the Ocean - Együtt a földért! - Barna bőrű Barbie

4 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.