Barbie Malibu-i boltja - Élelmiszer bolt

Barbie Malibu-i boltja - Élelmiszer bolt
7 150 Ft
+143 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
27429
Irány a boltba! Menj el Barbieval vásárolni a közeli Malibu Marketba! Minden szükséges élelmiszert megtalálsz ebben a közértben. Válassz egy bevásárlókocsit, és pakold tele müzlivel, tejjel, tojással és a frissítő üdítőről se feledkezz meg! Ha úgy gondolod mindent beszereztél már a reggelihez, menj a kasszához és rakd ki a futószalagra a kocsi tartalmát. Miután fizettél pakold be a praktikus bevásárló táskádba az árut és nyomás haza! A szettben lévő árukat ráillesztheted a polcra, úgy hogy ne essen le. A kasszánál mozgatható futószalag található.
Bolt méret: 34 x 11 x 33 cm
A Barbie márkájú "Barbie Malibu-i boltja - Élelmiszer bolt" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie Malibu-i boltja - Élelmiszer bolt

Barbie Malibu-i boltja - Élelmiszer bolt

7 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.