Barbie - Mentőautó

Barbie - Mentőautó
34 490 Ft
+690 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
nem rendelhető
80991
Jaj, nagy baj történt, menjünk gyorsan a helyszínre segíteni!
Barbie imád gondoskodni másokról, segíti a többieket és ápolja a betegeket. Az orvos-beteg szerepjátékhoz tökéletes ez a 2 az 1-ben készlet, ami mentőautóként és rendelőként is használható - ráadásul pillanatok alatt átalakítható.
Riasztás érkezett? Azonnal indulhat is a mentőautó. Ha sürgős a riasztás, a sziréna fénye és hangja gombnyomással bekapcsolható. A rendelő 3 külön játéktérrel rendelkezik, a váróterem, a recepció és az orvosi szoba vizsgálóasztallal, amely fekvő és ülő pozícióba is állítható - pont, mint az igazi! A több, mint 20 kiegészítő segíti a játékot és számtalan történet mesélésére inspirálhatja a gyerekeket. Tökéletes ajándék minden kis orvospalántának. Egyes kellékek a babák kezébe adhatók, ami még életszerűbbé teszi a játékot.
A babák külön kaphatók. A színek és díszítések eltérhetnek.
A játék elemmel működik (LR03 (AAA), 3db). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A Barbie márkájú "Barbie - Mentőautó" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Mentőautó

Barbie - Mentőautó

34 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.