Barbie - Mermaid Power - Motorcsónak Malibu és Barbie babával

A napsütést és a tengeri kalandokat kedvelő kislányok most elhajózhatnak Barbie-val egy varázslatos világba. Barbie Malibu és Barbie Brooklyn baba 45 cm-es hajójukkal vidáman szelik a tengert. Befér melléjük akár további két (külön kapható) barátjuk is. Az átlátszó üvegfenéken keresztül tanulmányozhatják a tengerek mélyét, de elvihetik őket egy körre a tutajjal. Malibu és Brooklyn Barbie megjelenése, mint mindig, most is kifogástalan, színes fürdőruhájuk fantasztikusan áll nekik. A Barbie Mermaid Power világában a gyerekek eljátszhatják kedvenc kalandjaikat - miközben fejlesztik a fantáziájukat és a kreativitásukat is.
A babák nem állnak meg és nem úsznak maguktól.
A vízben történő játékhoz szülői felügyelet szükséges.
A színek és a díszítések eltérhetnek a képen láthatóktól.
A Barbie márkájú "Barbie - Mermaid Power - Motorcsónak Malibu és Barbie babával" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Barbie
1-3 nap
76585
24 490 Ft
A "Barbie - Mermaid Power - Motorcsónak Malibu és Barbie babával" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. október 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. október 04-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Mermaid Power - Motorcsónak Malibu és Barbie babával

Barbie - Mermaid Power - Motorcsónak Malibu és Barbie babával

24 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.