Barbie - Rózsaszín kerti játszóház

Barbie - Rózsaszín kerti játszóház
50 990 Ft
+1020 hűségpont ajándékba - Részletek...
Chicos
inkább lányoknak
nem rendelhető
73844
A Barbie kerti házikó minden gyermek arcára mosolyt csal és garantálja a hosszan tartó szórakozást. A kis játszóház kül- és beltérre egyaránt alkalmas, könnyen összeszerelhető. Az egyik oldalán egy rózsaszín ajtón lehet bejutni a házba, a másik oldalon pedig egy kis erkélyen és két oldalra nyitható ablakon kukucskálhatnak ki a lányok. A kis házikónak saját postaládája és kutyus bejárata is van. A csomag többféle matricát tartalmaz amivel kidíszíthető a külseje.
A termék mérete: szélesség 103 cm; magasság 104 cm; hosszúság 84 cm.
A "Barbie - Rózsaszín kerti játszóház" nevű játék gyártója a Chicos, főleg 2 és 6 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Chicos

Barbie - Rózsaszín kerti játszóház

Barbie - Rózsaszín kerti játszóház

50 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.