Barbie - Rózsaszín kerti játszóház

Barbie - Rózsaszín kerti játszóház
A Barbie kerti házikó minden gyermek arcára mosolyt csal és garantálja a hosszan tartó szórakozást. A kis játszóház kül- és beltérre egyaránt alkalmas, könnyen összeszerelhető. Az egyik oldalán egy rózsaszín ajtón lehet bejutni a házba, a másik oldalon pedig egy kis erkélyen és két oldalra nyitható ablakon kukucskálhatnak ki a lányok. A kis házikónak saját postaládája és kutyus bejárata is van. A csomag többféle matricát tartalmaz amivel kidíszíthető a külseje.
A termék mérete: szélesség 103 cm; magasság 104 cm; hosszúság 84 cm.
A "Barbie - Rózsaszín kerti játszóház" nevű játék gyártója a Chicos, főleg 2 és 6 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Chicos
inkább lányoknak
73844
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Barbie - Rózsaszín kerti játszóház

Barbie - Rózsaszín kerti játszóház

42 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.