Barbie - Slime Reveal meglepetés baba

Barbie - Slime Reveal meglepetés baba
10 750 Ft
+215 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
nem rendelhető
81031
A Barbie Slime Reveal babákkal a meglepetések új, nyálkás szintre lépnek! Már a kicsomagolás is a móka része: ha eltávolítod a csomagolást a pohárról és a szívószálat átdugod a pohár tetején, láthatod ahogy a slime lecsorog. A gyerekek élvezni fogják, ahogy a slimeból kiszabadítják a babát, a jégkocka formába és mintás tasakba csomagolt kiegészítőket. A játék része, hogy a jégkockák kipukkaszthatók. Mindegyik baba mozgatható és illatos, más-más szem- és hajszínnel, frizurával, bőrtónussal rendelkezik és további meglepetéseket is tartogat. A csomagból tematikus kiegészítők bukkannak elő. Meleg és jéghideg víz használatával újra és újra megváltoztathatod a babád kinézetét. Ha pedig elkészült a baba, indulhat a játék. A készletek egy Barbie Slime Reveal babát és a kiegészítőket tartalmazzák. A készletek külön kaphatók és elérhetőségük változhat. A babák nem állnak meg maguktól. A színek és díszítések eltérhetnek.
A Barbie márkájú "Barbie - Slime Reveal meglepetés baba" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Slime Reveal meglepetés baba

Barbie - Slime Reveal meglepetés baba

10 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.