KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

Barbie - Sport karrierbabák - 4 db-os szett

Barbie - Sport karrierbabák - 4 db-os szett
29 390 Ft
+588 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
nem rendelhető
81990
Te mi leszel, ha nagy leszel?
A Barbie Sport karrierbabák segítségével a gyerekek elképzelhetik, milyen lehet egy csapat tagja lenni. A sorozatban érkező sport menedzser, edző, bíró és riporter babák különböző bőr-, szem- és hajszínnel valamit testalkattal érkeznek és készen állnak a fantasztikus kalandokra.
A Barbie karrierbabák immár 60 éve arra inspirálják a kicsiket, hogy legyenek nagy álmaik, és hogy merjenek hinni ezekben. A gyerekek szeretnek különböző hivatásokat kipróbálni és álmaikat játékban valóra váltani. Ez segíti őket a személyiségfejlődésben - mert valahányszor egy gyerek Barbie babával játszik, elképzeli azt, hogy mi minden lehetne.
További karrierbabákkal még több történet játszható el. A babák nem állnak meg maguktól és elérhetőségük változhat. A színek és díszítések eltérhetnek.
Barbie. Lehetnél, ami csak szeretnél.
A Barbie márkájú "Barbie - Sport karrierbabák - 4 db-os szett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Sport karrierbabák - 4 db-os szett

Barbie - Sport karrierbabák - 4 db-os szett

29 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.