Barbie - Sportoló Barbie baba - Röplabdázó

Barbie - Sportoló Barbie baba - Röplabdázó
7 350 Ft
+147 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
nem rendelhető
81028
Barbie szereti a sportokat, a mozgást és az aktív életmódot!
A Barbie sportoló babákkal a gyerekek is kipróbálhatják, milyen részt venni egy sportversenyen, de akár kedvtelésből is eljátszhatják az ütéseket, lecsapásokat, ugrásokat és sáncokat. Ezt a röplabdázó babát könnyű lesz majd beállítani egy röplabdajátékos pozíciójába, ugyanis 22 ponton mozgatható. A dobozban - a sportruhába öltözött baba mellett - olyan sportspecifikus kiegészítők is rejlenek, mint egy röplabda és egy pár térdvédő.
A baba segítségével a kicsik elképzelhetik, hogy milyen lehet egy sikeres sportoló élete, valamint a szett ösztönözheti őket a mozgásra, sportolásra.
A baba nem áll meg magától. A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A Barbie márkájú "Barbie - Sportoló Barbie baba - Röplabdázó" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Sportoló Barbie baba - Röplabdázó

Barbie - Sportoló Barbie baba - Röplabdázó

7 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.