Barbie - Szőke hajú Barbie újszülőtt kutyusokkal

Barbie baba szereti az állatokat, és most segíthet új kiskutyákat a világra hozni. Imádnivaló kutyája kiskutyákat vár! A gyerekek segíthetnek Barbie-nak világra hozni őket a mama kutya fejét lenyomva. Kétszer megnyomva megláthatják az összes kiskutyát! A három elragadó kutyakölyök mindegyike egyedi, színváltós: A kislányok törölköző segítségével hideg vizet tehetnek rájuk. Ezzel kinyithatják a szemüket és felfedezhetik a színüket. Fiú vagy lány? Barbie hajlékony térdei segítségével még könnyebben tud gondoskodni az apró kis jövevényekről, a kiegészítők pedig beindítják a képzeletet. A mama kutya szülőkádja, mely kiskutya ágyként is szolgál, egy mancs formájú tálca, amiben megfürödhetnek és egy vizes üveg, mely segít megtisztítani az új kiskutyákat mindenféle gondoskodó játékhoz. Barbie nyomott mintás színes felsőt és farmer shortot visel, hozzá illő fejpánttal és fehér tornacipővel.
A Barbie márkájú "Barbie - Szőke hajú Barbie újszülőtt kutyusokkal" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
1-3 nap
63067
10 490 Ft
A "Barbie - Szőke hajú Barbie újszülőtt kutyusokkal" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2020. szeptember 29-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2020. szeptember 29-én, kedden átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Barbie - Szőke hajú Barbie újszülőtt kutyusokkal
10 490 Ft
KOSÁRBA!Barbie - Szőke hajú Barbie újszülőtt kutyusokkal

Barbie - Szőke hajú Barbie újszülőtt kutyusokkal

10 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.