Barbie - Zenei producer baba

A Barbie karrier babák arra inspirálják a gyerekeket, hogy legyenek nagy álmaik, és hogy valósítsák meg ezeket. Az év karrier babája, a zenei producer baba egy izgalmas világba kalauzolja el a zene kedvelő gyerekeket. A napjainkban készülő zenék csupán 2%-át készítik női producerek, pedig a producereknek nagyon izgalmas feladatai vannak. Ők határozzák meg egy album teljes kreatív vízióját, hangzását, céljait és felügyelik a teljes folyamatot. Minden baba egy mintás pólóban, trendi farmerban és áttetsző kabátban érkezik és fantasztikus frizurája van. A játék egy digitális keverőpulttal, egy számítógéppel és fejhallgatóval lesz teljes. Mert valahányszor egy gyerek Barbie babával játszik, elképzeli azt, hogy mi minden lehetne. A babák külön kaphatók, elérhetőségük változhat. A baba nem áll meg magában. A színek és a díszítés eltérő lehet.
A Barbie márkájú "Barbie - Zenei producer baba" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
1-3 nap
70677
6 550 Ft
A "Barbie - Zenei producer baba" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 21-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 21-én, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Barbie - Zenei producer baba

Barbie - Zenei producer baba

6 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.