Battle Nox - 2 darabos figura szett - sárga-zöld

Battle Nox - 2 darabos figura szett - sárga-zöld
1 890 Ft
+38 hűségpont ajándékba - Részletek...
EMCO Toys
inkább fiúknak
58850
A Battle Nox játék hasonló elven működik, mint a régi idők hüvelykujj párbajai, csak most egy modern köntös segítségével még izgalmasabbá és még látványosabbá válik az akció. Az ökölvívó robotok hüvelykujjal irányíthatók. Összegyűjtve mindegyik harcos, a kézfejek cserélgetésével egyedi robotok hozhatók létre. A csomagolás 2 db robotot és 1 ív matricát tartalmaz.
A "Battle Nox - 2 darabos figura szett - sárga-zöld" nevű játék gyártója az EMCO Toys, főleg 4 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Battle Nox - 2 darabos figura szett - sárga-zöld

Battle Nox - 2 darabos figura szett - sárga-zöld

1 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.