Bburago - Mentőautó és járőrkocsi

A gyerekek most elindulhatnak a baleset helyszínére és kivizsgálhatják az ügyet két szemszögből! A Bburago rendőr- és mentőautó készlettel elképesztő izgalmakat élhetnek át. A játékautók kialakítása hűen megidézi a magyar közszolgálati járművek külsejét, így könnyedén bele tudják élni magukat bármilyen szerepjátékba. A Volkswagen Crafter játék mentőautóval könnyedén odaérhetnek bármilyen baleseti helyszínre. Az Audi A6 pedig rendőrautó kinézetet kapott, így seperc alatt meg tudják állítani a gazembereket. HA meghallják a riasztást, már indulhatnak is az emberek megsegítésére! Izgalomból nem lesz hiány, hiszen ki kell kerülniük a többi autót a hatalmas forgalomban, hogy ők érjenek leghamarabb a tett helyszínére. A mentőautóval kórházba vihetik a vbetegeket, útközben pedig elláthatják a sérüléseket, közben a rendőrök elkezdhetik kivizsgálni az ügyet.
A "Bburago - Mentőautó és járőrkocsi" nevű játék gyártója a Bburago, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Bburago
inkább fiúknak
1-3 nap
67217
6 490 Ft
A "Bburago - Mentőautó és járőrkocsi" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. április 22-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. április 22-én, csütörtökön átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Bburago - Mentőautó és járőrkocsi
6 490 Ft
KOSÁRBA!Bburago - Mentőautó és járőrkocsi

Bburago - Mentőautó és járőrkocsi

6 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.