Bedazzle Color Bubbles - Színes buborékfújó pisztoly - többféle

A Bedazzle Color Bubbles buborékfújó egy különleges bubifújó, amivel a gyerekek színes buborékokat lőhetnek ki. Nincs is más dolguk, csak betárazni a fegyverüket a lila vagy a kék színű folyadékkal és már lőhetik is a színes bubikat. Az új technológiával már amiatt sem kell aggódni, hogy a buborékok nyomot hagynak a ruhán! A csomagolás tartalmazza a buborékfújó pisztolyt, és egy tégely 30 ml-es folyadékot is.
A buborékfújók többféle színben kaphatóak. Az ár egy darab termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk. Színek: kék, piros és zöld.
A "Bedazzle Color Bubbles - Színes buborékfújó pisztoly - többféle" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
69987
3 090 Ft
A "Bedazzle Color Bubbles - Színes buborékfújó pisztoly - többféle" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 21-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 21-én, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Bedazzle Color Bubbles - Színes buborékfújó pisztoly - többféle

Bedazzle Color Bubbles - Színes buborékfújó pisztoly - többféle

3 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.