Bestway - Búvárszemüveg és pipa, kék

Bestway - Búvárszemüveg és pipa, kék
Merülj le a víz alá a búvár szemüveggel és pipával! A búvár készlet szilikonból és műanyagból készült búvár szemüveget és pipát tartalmaz, amivel biztonságosan vizsgálható a medence alja. A szemüveget egy pánttal lehet a szemre rögzíteni, a pipával levegőt tud venni úgy is, ha az arc a víz felszíne alatt van. A Búvárszemüveg és pipa készlet állítható méretű, kisebbek és nagyobbak is használhatják.
A szett kinézete kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
A "Bestway - Búvárszemüveg és pipa, kék" nevű játék gyártója a Bestway, főleg 6 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Bestway
69841
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bestway - Búvárszemüveg és pipa, kék

Bestway - Búvárszemüveg és pipa, kék

2 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.