Bestway - Felfújható úszófotel, 2 személyes, 118 x 117 cm

Bestway - Felfújható úszófotel, 2 személyes, 118 x 117 cm
Ezzel a vízi foteles úszógumival élvezetesebb lesz a vízben való pancsolás. Ráadásul most a dupla úszófotellel lehetőség nyílik barátokkal, családtagokkal is elfogyasztani egy hideg ital. Az Italtartós felfújható úszógumi egy kényelmes háttámlával és pohártartóval rendelkezik, hogy a nyári forró időszak kellemesebben teljen. A biztonsági szelepekkel felszerelt ülőalkalmasság könnyen felfújható és beállítható. A pohártartónak köszönhetően egy hideg ital is elfogyasztható a medence közepén. A fotel erős PVC-ből készült és dupla biztonsági szeleppel rendelkezik, így garantáltan nem fog elsüllyedni használat közben. A csomag egy javítótapaszt is tartalmaz. Felfújt méretek: 118 x 117 cm.
A "Bestway - Felfújható úszófotel, 2 személyes, 118 x 117 cm" nevű játék gyártója a Bestway, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Bestway
6 éves kor fölött
69839
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bestway - Felfújható úszófotel, 2 személyes, 118 x 117 cm

Bestway - Felfújható úszófotel, 2 személyes, 118 x 117 cm

7 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.