Bestway - Gyümölcs mintás karúszó, 23 x 15 cm

Bestway - Gyümölcs mintás karúszó, 23 x 15 cm
Biztonságos, gyümölcs mintájú karúszó. A karúszók biztonsági szeleppel fújhatók fel, és fenntartják a gyerkőcöt a víz felszínén. A Bestway karúszó nagyon jól jön az úszás tanulásánál, biztonságosabbá teszi az ismerkedést a vízzel, akár mélyebb medencékben is. Az egyedi kialakítású, előre tesztelt vinil légkamrák pedig praktikussá teszik a fel-és levételt.
Felfújt méretek: 23 x 15 cm.
A karúszó kinézete kis mértékben eltérhet a képen láthatótól! Az ár egy darab termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Bestway - Gyümölcs mintás karúszó, 23 x 15 cm" nevű játék gyártója a Bestway, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Bestway
69837
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bestway - Gyümölcs mintás karúszó, 23 x 15 cm

Bestway - Gyümölcs mintás karúszó, 23 x 15 cm

990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.