Bestway - Szikrázó tenger búvárszemüveg és pipa

Bestway - Szikrázó tenger búvárszemüveg és pipa
Használja gyereke akár a tengeren is a búvár készletet! A Tengeri búvárszemüveg és pipa csomagban egy műanyagból, szilikon betéttel készült úszó szemüveget, valamint egy hosszú búvárpipát talál, amik segítségével láthatja, mi történik a medence, vagy a tenger alján. A szemüveg kizár minden vizet, hogy tisztán láthasson, a pipával anélkül tud levegőt venni a vízben, hogy fel kelljen emelnie a fejét. A Tengeri búvárszemüveg és pipa univerzális méretű, kisebbek és nagyobbak is hordhatják. A szett kinézete kis mértékben eltérhet a képen láthatótól! Mérete: 21 x 8 x 44 cm.
A termék kétféle színben kapható, az ár egy darabra vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Bestway - Szikrázó tenger búvárszemüveg és pipa" nevű játék gyártója a Bestway, főleg 7 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Bestway
69832
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bestway - Szikrázó tenger búvárszemüveg és pipa

Bestway - Szikrázó tenger búvárszemüveg és pipa

2 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.