Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Bestway - Szikrázó tenger búvárszemüveg és pipa

Használja gyereke akár a tengeren is a búvár készletet! A Tengeri búvárszemüveg és pipa csomagban egy műanyagból, szilikon betéttel készült úszó szemüveget, valamint egy hosszú búvárpipát talál, amik segítségével láthatja, mi történik a medence, vagy a tenger alján. A szemüveg kizár minden vizet, hogy tisztán láthasson, a pipával anélkül tud levegőt venni a vízben, hogy fel kelljen emelnie a fejét. A Tengeri búvárszemüveg és pipa univerzális méretű, kisebbek és nagyobbak is hordhatják. A szett kinézete kis mértékben eltérhet a képen láthatótól! Mérete: 21 x 8 x 44 cm.
A termék kétféle színben kapható, az ár egy darabra vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Bestway - Szikrázó tenger búvárszemüveg és pipa" nevű játék gyártója a Bestway, főleg 7 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Bestway
1-3 nap
69832
2 750 Ft
A "Bestway - Szikrázó tenger búvárszemüveg és pipa" nevű játék készleten van, de nyári szabadság miatt nem tudjuk azonnal szállítani! Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. augusztus 10-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. augusztus 10-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Bestway - Szikrázó tenger búvárszemüveg és pipa

Bestway - Szikrázó tenger búvárszemüveg és pipa

2 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.