KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Betlehemes adventi kalendárium

Betlehemes adventi kalendárium
7 890 Ft
+158 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81787
Felragyogott a betlehemi csillag az égen, megszületett a kis Jézus!
Ezzel a Betlehemes adventi kalendáriummal a gyerekek számára különlegessé tehető az adventi várakozás időszaka, hiszen december elsejétől kezdve minden egyes nap egy-egy új bibliai szereplővel vagy elemmel bővülhet a betlehemes-gyűjteményük. Ha összegyűlt Mária, József, a három király, a csillag és a pajta állatai, a jászol, és persze a kis Jézus figura, a kicsik eljátszhatják a Megváltó születésének történetét.
A dekoratív, aranyos kidolgozású figurák felállíthatók a karácsonyfa alá vagy a polcra, így garantáltan ünnepi hangulatot varázsolnak majd a gyerekszobába. A dobozban egy kis füzet is található, amely elmeséli Jézus születésének történetét. A füzet nem magyar nyelvű.
A szett egy tematikus hátteret is tartalmaz, ami a szerepjáték tökéletes kiegészítője lehet. A játék során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége, emellett a lurkók játékosan ismerhetik meg a világtörténelem és a Biblia egyik legismertebb történetét.
A "Betlehemes adventi kalendárium" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Betlehemes adventi kalendárium

Betlehemes adventi kalendárium

7 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.