Bevásárlóközpont játékszett kasszával és bevásárlókocsival

19 550 Ft
+391 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
77151
Ebben a készletben minden megtalálható, amivel egy bevásárlás alkalmával találkozhatnak a gyerekek - bevásárló kocsi, kasszapult, pénztárgép, vonalkód leolvasó.... Ezen kívül rengeteg megvásárolható termék is helyet kapott a csomagban a mindennapi életből, úgy mint zöldségek, gyümölcsök, gyümölcslé, ropogtatnivalók és még sok-sok érdekesség.
A bevásárlóközponttal igazán izgalmas lesz a kicsik számára a bevásárlás, már csak azért is, mert a praktikus rekeszek és polcok kialakításával minden termék a helyére kerülhet. A játékélményt egy tolható bevásárlókocsi fokozza, amelynek kerekei forognak.
A szetthez tartozik egy kódolvasó és bankkártya terminál is, amelyekkel még valóságosabb lehet a játékélmény. A kis eladók és vásárlók elképzelhetik, hogy egy igazi boltban vannak.

A játékszett segítségével a gyerekek játék közben ismerkedhetnek meg a vásárlás alapjaival, ráadásul fejlődik a képzelőerejük, a finommotoros képességeik, valamint kommunikációs készségeik is.
A "Bevásárlóközpont játékszett kasszával és bevásárlókocsival" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Bevásárlóközpont játékszett kasszával és bevásárlókocsival" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 12-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 12-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Bevásárlóközpont játékszett kasszával és bevásárlókocsival

Bevásárlóközpont játékszett kasszával és bevásárlókocsival

19 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.