KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Bing és barátai - Az első oktató játékgyűjteményem

Bing és barátai - Az első oktató játékgyűjteményem
7 290 Ft
+146 hűségpont ajándékba - Részletek...
Lisciani Giochi
nem rendelhető
82047
Komplex fejlesztőcsomag Binggel!
Az első oktató játékgyűjteményemmel a népszerű Bing és barátai animációs sorozat kis rajongói játékosan fejlődhetnek az azonosító-megkülönböztető képesség, a figyelem, a memória, a finommotorika, valamint a logika területén.
A tevékenységek között puzzle-t, toronyépítő játékot, párosítós játékot, árnyékkeresőt, bingót és még sok mást találnak a lurkók. A kártyák és más elemek kidolgozása igényes és részletgazdag. A kartonból készült lapkák strapabírók, így a kicsik sokáig élvezhetik majd a velük való játékot.
Az élénk színek és a meséből ismert karakterek játékra hívják a kicsiket, a készségek fejlődése mellett pedig a gyerekek a színekkel és számokkal is megismerkedhetnek.
A "Bing és barátai - Az első oktató játékgyűjteményem" nevű játék gyártója a Lisciani Giochi, főleg 2 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bing és barátai - Az első oktató játékgyűjteményem

Bing és barátai - Az első oktató játékgyűjteményem

7 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.