KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Bing és barátai - Beszélő Szivárványos Bing nyuszi plüssfigura

Bing és barátai - Beszélő Szivárványos Bing nyuszi plüssfigura
9 890 Ft
+198 hűségpont ajándékba - Részletek...
8 éves kor alatt
nem rendelhető
82046
A gyerekek körében népszerű Bing és barátai animációs sorozat szivárványos Bing nyuszija alig várja, hogy otthonra találjon egy kis rajongónál. Az aranyosan és igényesen kidolgozott, pihe-puha plüss pont úgy néz ki, mint a mesében. Ha a gyerekek megnyomják, a szivárványgombja világít, ráadásul 12 különböző kifejezéssel, a szivárvány dallal és a szivárvány színeinek ismertetésével köti le a lurkókat.
A figura nyomogatásával, hallgatásával és a nyuszival történő történetek eljátszásával a kicsik fejlődhetnek az auditív érzékelés, a kommunikáció, a finommotorika, valamint a képzelet és fantázia területén.
A figura 100%-ban újrahasznosított anyagból készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családok számára.
A plüssfigura teljes magassága: 30 cm
A "Bing és barátai - Beszélő Szivárványos Bing nyuszi plüssfigura" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bing és barátai - Beszélő Szivárványos Bing nyuszi plüssfigura

Bing és barátai - Beszélő Szivárványos Bing nyuszi plüssfigura

9 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.