Bing és barátai figura szett , 6 db

Bing és barátai figura szett , 6 db
A népszerű mesesorozat hősei most játékok formájában is eljönnek hozzád! Bing és barátai három év körül lehetnek. Játszótársaival és Floppal nagyszerű és tanulságos kalandokba keverednek. Ebben a szettben 6 db műanyag figura található. A figurák mérete a kis kezekre lett tervezve, így könnyű fogást biztosítanak. A figurákkal való játék finomítja a motorikus készségeket és ösztönzi a gyermekeket a képzeletük használatára. A figurák mérete kb 5-9 cm.
A szett tartalma: Bing, Sula, Pando, Amma, Flop, Charlie.
Anyaga: tartós, erős műanyag. Mérete: kb. 5-9 cm.
A "Bing és barátai figura szett , 6 db" nevű játék gyártója a Bing, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Bing
65678
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Bing és barátai figura szett , 6 db
Bing és barátai figura szett , 6 db

Bing és barátai figura szett , 6 db

5 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.