Trefl - Black Friday társasjáték

Trefl - Black Friday társasjáték
13 890 Ft
+278 hűségpont ajándékba - Részletek...
Trefl
10 éves kor fölött
77662
A gyerekek részt vehetnek egy őrületes Black Friday leárazásban! A játék során a lehető leggyorsabban kell levadászni a jó ajánlatokat, mielőtt ezt mást tenné meg. A játékosok barangolhatnak az üzletek folyosóin és megvásárolhatják a hőn áhított termékeket, mielőtt a többiek is odaérnek. Csak azok a termékek vihetőek a pénztárhoz, amelyek elférnek a bevásárlókocsiban.
A cél az, hogy a játékosok a lehető leggyorsabban végezzenek mind a 7 bevásárló listával. Miután valaki végzett, össze kell számolni a bevásárlólista kártyákon lévő termékek pontjait. A legtöbb pontot gyűjtő játékos nyer.
Vásárlásra fel!
A "Trefl - Black Friday társasjáték" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Trefl

Trefl - Black Friday társasjáték

Trefl - Black Friday társasjáték

13 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.