Blaze Storm Barricade szivacslövő pisztoly - kék

Blaze Storm Barricade szivacslövő pisztoly - kék
4 350 Ft
+87 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
26911
Gyorstüzelő Blaze Storm Barricade kék szivacslövő pisztoly, ártalmatlan szivacsos lőszerekkel. A fegyver az elemes forgótárnak köszönhetően elképesztő tűzgyorsaságra képes, minden egyes lövésnél a fegyver betárazza a következő lőszert. A Blaze Storm Barricade kék szivacslövő pisztoly irányzékával nagyon precízen tudsz célozni, a fegyver nagyobb csatákra is tökéletesen alkalmas, a tár 10 db szivacsos lőszert képes befogadni. A készletben 20 db szivacsos lőszer található, a csomag tapadókorongos lőszert nem tartalmaz. A játék 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. A Blaze Storm fegyverek kompatibilisek már gyártóktól származó lőszerekkel is.
Méret: 35 cm.
A Blaze Storm márkájú "Blaze Storm Barricade szivacslövő pisztoly - kék" nevű játékot főleg 6 és 16 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Blaze Storm

Blaze Storm Barricade szivacslövő pisztoly - kék

Blaze Storm Barricade szivacslövő pisztoly - kék

4 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.