Blendy Pens - Művész filctoll szett - 14 db-os

Blendy Pens - Művész filctoll szett - 14 db-os
4 790 Ft
+96 hűségpont ajándékba - Részletek...
Blendy Pens
nem rendelhető
80595
Színkeverés, varázslatos színátmenetek, élénk színek... Erről ismerhetők fel a különleges Blendy Pens filctoll szettek!
Ezzel a 14 filctollat tartalmazó művész készlettel a gyerekek kedvükre rajzolhatnak, színezhetnek, akár egy színnel, akár stílusos színátmenetekkel. Ahhoz, hogy megtörténjen a varázslat, az alkotni vágyóknak nincs más dolguk, mint a mágikus hengerekbe illesztett filctollakat megcsavarni, várni néhány másodpercet, és már mehet is a rajzolás. A filctollakkal akár 91 féle különböző színt is keverhetnek a boldog tulajdonosok.
Ha a gyerekek még izgalmasabbá szeretnék tenni az alkotást, a készletben található fúvókába beleilleszthetik az egyik filctollat, majd megfújva az erre kijelölt részt, festékszóróként is használhatják azt.
A dobozban a gyerekek 2 sablont és 8 színezhető képet is találnak, így az általuk megálmodott minták mellett virágoknak, madaraknak, ugró delfinnek és még sok másnak is új színt adhatnak. Az elkészült alkotások a gumiszalaggal ellátott, szintén színezhető tárolóban kényelmesen elférnek, így a művészpalánták összeállíthatják saját portfóliójukat.
A készlet fejleszti a gyerekek színdifferenciáló készségét, kreativitását, finommotorikáját, valamint képzeletét és fantáziáját. Remek választás rajzolni, színezni szerető lurkóknak, akik szeretnék egy kicsit feldobni a pingálást.
A "Blendy Pens - Művész filctoll szett - 14 db-os" nevű játék gyártója a Blendy Pens, főleg 6 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Blendy Pens - Művész filctoll szett - 14 db-os

Blendy Pens - Művész filctoll szett - 14 db-os

4 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.