Blendypens Blasta festékszóró színek, 1.

Blendypens Blasta festékszóró színek, 1.
2 590 Ft
+52 hűségpont ajándékba - Részletek...
Renart
24898
A Blendypens Blasta festékszóró színek 1 segítségével a mágikus henger és filcek által előhozott színátmeneteket most kombinálhatod egy nagyszerű festékszóró tudásával. Az átmentek megmaradnak, de a színezésen kívül a festékszórásban is látható lesz. A csomag 6 -féle filcet, 1 fúvókát, 4 sablont tartalmaz: autó, rakéta, madár, terepjáró.
A "Blendypens Blasta festékszóró színek, 1." nevű játék gyártója a Renart, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Blendypens Blasta festékszóró színek, 1.

Blendypens Blasta festékszóró színek, 1.

2 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.