Bloko - Tüskés építőjáték dömperrel és figurával, 100 db-os

Bloko - Tüskés építőjáték dömperrel és figurával, 100 db-os
A 100 darabos tüskés építőkocka szettben a műanyag építőkockákon túl egy dömper és egy munkagépbe illeszthető építőmunkás figura is található, hogy még élvezetesebb legyen a játék. A billencs levehető, a tüskékből pedig könnyedén összeépíthető egy emelőkar, így a dömper máris önrakodó teherautóvá változik.
A tüskés építőjáték generációk óta ismert és közkedvelt. Az építőelemeken apró, tompa tüskék helyezkednek el nagyon sűrűn egymás mellett, így az egyes elemek egymásba kapaszkodva tudnak összekapcsolódni. A Bloko építőjáték elemeiből a gyerekek bármit felépíthetnek, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen, csak a fantázia szabhat nekik határt! Robot, hajó, házikó, kutya? Bármi felépíthető a különböző színű és formájú elemekből. Használatát szülői felügyelet mellett ajánljuk.
A "Bloko - Tüskés építőjáték dömperrel és figurával, 100 db-os" nevű játék gyártója a Mochtoys, főleg 1 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Mochtoys
71745
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bloko - Tüskés építőjáték dömperrel és figurával, 100 db-os

Bloko - Tüskés építőjáték dömperrel és figurával, 100 db-os

6 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.