Bloko - Tüskés építőjáték farm figurákkal, 50 db-os

Ebben az 50 darabos tüskés építőkocka szettben a műanyag építőkockákon túl 3 darab figura is található: Egy farmer és két aranyos bárány, így az építésen kívül nagyszerű szerepjátékokat is lehet játszani.
A tüskés építőjáték generációk óta ismert és közkedvelt. Az építőelemeken apró, tompa tüskék helyezkednek el nagyon sűrűn egymás mellett, így az egyes elemek egymásba kapaszkodva tudnak összekapcsolódni. A Bloko építőjáték elemeiből a gyerekek bármit felépíthetnek, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen, csak a fantázia szabhat nekik határt! Robot, hajó, házikó, kutya? Bármi felépíthető a különböző színű és formájú elemekből. Használatát szülői felügyelet mellett ajánljuk.
A "Bloko - Tüskés építőjáték farm figurákkal, 50 db-os" nevű játék gyártója a Mochtoys, főleg 1 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Mochtoys
1-3 nap
71231
6 490 Ft
A "Bloko - Tüskés építőjáték farm figurákkal, 50 db-os" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. december 08-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. december 08-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Bloko - Tüskés építőjáték farm figurákkal, 50 db-os

Bloko - Tüskés építőjáték farm figurákkal, 50 db-os

6 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.