KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

BluBlu delfin bébi

BluBlu delfin bébi
15 490 Ft
+310 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
29275
BluBlu delfin bébi- interaktív plüss állatka azonnal a kedvenced lesz,a hogy meglátod! BluBlu a kis bébi delfin szüleivel élt vidáman a tengerben, amikor is egyszer eltévedt szegényke. A part felé úszott a bánatos kis delfin, ahol szörföző gyerekek hangját hallotta. A gyerekek észrevették, és megsimogatták. Onnantól kezdve mindennap lementek a partra és játszottak és megetették BluBlu-t. Ha a kedves kis delfin uszonyát megnyomod, hangot ad ki, szemét és száját mozgatja! Kis kanalával meg is etetheted és ha szeretnéd elaltatni csak rakd a cumiját a szájába!
Mérete: 50 cm.
A "BluBlu delfin bébi" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 2 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

BluBlu delfin bébi

BluBlu delfin bébi

15 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.