BluBlu delfin bébi

BluBlu delfin bébi
BluBlu delfin bébi- interaktív plüss állatka azonnal a kedvenced lesz,a hogy meglátod! BluBlu a kis bébi delfin szüleivel élt vidáman a tengerben, amikor is egyszer eltévedt szegényke. A part felé úszott a bánatos kis delfin, ahol szörföző gyerekek hangját hallotta. A gyerekek észrevették, és megsimogatták. Onnantól kezdve mindennap lementek a partra és játszottak és megetették BluBlu-t. Ha a kedves kis delfin uszonyát megnyomod, hangot ad ki, szemét és száját mozgatja! Kis kanalával meg is etetheted és ha szeretnéd elaltatni csak rakd a cumiját a szájába!
Mérete: 50 cm.
A "BluBlu delfin bébi" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 2 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
29275
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
BluBlu delfin bébi
BluBlu delfin bébi

BluBlu delfin bébi

15 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.