2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Puzzle - Bújócska 2 az 1-ben, 60 db

Puzzle - Bújócska 2 az 1-ben,  60 db
2 390 Ft
+48 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bluey
nem rendelhető
80777
A Bluey kis rajongói imádni fogják ezt a kétoldalas, 60 darabos kirakót - már csak azért is, mert az egyik oldala színezőként is funkcionál. Az elemek tökéletesen illeszkednek, a darabokat pedig könnyedén meg tudják fogni a gyerekek.
A puzzle a kicsik számára izgalmas és szórakoztató időtöltés, ráadásul a puzzle játékok nemcsak a memóriát, a megfigyelő- és koncentrációs képességet fejlesztik, de türelemre és kitartásra is tanítanak.
A kirakott puzzle mérete: 50 x 35 cm
A "Puzzle - Bújócska 2 az 1-ben, 60 db" nevű játék gyártója a Bluey, főleg 4 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Puzzle - Bújócska 2 az 1-ben,  60 db

Puzzle - Bújócska 2 az 1-ben, 60 db

2 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.