Boffin - I-300 tudományos elektromos készlet

Boffin - I-300 tudományos elektromos készlet
Bofin I-300 tudományos elektronikus fejlesztő készlet segígtségével könnyed szórakozás a Fizika tanulás. A játék alapja egy alaplap, amire különböző proekteket kell építened. Ilyen például: ventilátor, lámpa, riasztó, csengő és sok más. Összes 300 lehetőséged van ebben a 60 darabból álló készletben. Segítségedre lesz a mellékelt használati útmutato a 300 projektel, de kitalálhatsz ettől függetlenül is új áramköröket. Egyes alkatrészek kombinálhatóak más Boffin készletekkel is.
4 db AA elemmel működik.
Tartalmazza az összes projektet a Boffin 100 építőkészletből.
Méretek: 48 x 34 x 6 cm.
Tartozékok: 60 alkatrész, 1 db leírás, 1 db alaplap.
A "Boffin - I-300 tudományos elektromos készlet" nevű játék gyártója a Boffin, főleg 8 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Boffin
inkább fiúknak
34567
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Boffin - I-300 tudományos elektromos készlet
Boffin - I-300 tudományos elektromos készlet

Boffin - I-300 tudományos elektromos készlet

12 990 Ft
100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 2009-ben alapított vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
Kivi.hu
Akár bankkártyával is fizethet a futárnál!
© Toys.hu Kft. 2009-2018. – A játék-webáruház.