Boffin - Start 01 tudományos elektronikai építőkészlet

Boffin - Start 01 tudományos elektronikai építőkészlet
9 590 Ft
+192 hűségpont ajándékba - Részletek...
Boffin
8 éves kor fölött
nem rendelhető
81681
Egy készlet, ami bevezet az elektronikus építés világába!
A Boffin Start 01 tudományos elektronikai építőkészlettel kicsik és nagyok megismerkedhetnek a fizika, azon belül is az elektronika világával. A kezdőszettben található 12 elem segítségével a gyerekek 14 különböző projektet valósíthatnak - azaz építhetnek - meg.
A projektek alapja egy alaplap, amelyre az egyes elemeket egyszerűen csak rá kell pattintani a letölthető útmutató segítségével. Ventilátor, repülő csészealj, kürt, villanykörte... a gyerekek mindezt elkészíthetik, de akár saját ötletekkel is előrukkolhatnak - az építésnek csak a képzelet szabhat határt.
Az alkatrészek egyszerűen szét- és összeszerelhetők, valamint szabadon kombinálhatók más Boffin szettek elemeivel.
A készlet segítségével a gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg az elektromossággal. A játék fejleszti a kicsik konstruáló- és lényeglátó készségét, finommotorikáját, valamint a rész-egész viszonyfogalom megértését.
A játék elemmel működik (3 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Boffin - Start 01 tudományos elektronikai építőkészlet" nevű játék gyártója a Boffin, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Boffin - Start 01 tudományos elektronikai építőkészlet

Boffin - Start 01 tudományos elektronikai építőkészlet

9 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.