Bogyó és Babóca - Házak mesekocka, 9 db

Bogyó és Babóca - Házak mesekocka, 9 db
2 390 Ft
+48 hűségpont ajándékba - Részletek...
25471
Fából készült, 9 db-os kirakó játék, Bartos Erika híres két figurájával, Bogyóval a csigafiúval és Babócával, a katicalánnyal díszítve. A Bogyó és Babóca - házak mesekocka 6 különböző módon rakható össze, így a mesében felbukkanó házakat tudod kirakni, illetve mesélhetsz azoknak formájáról, színéről is. A kirakás során segítségedre lesznek a kis kártyák, amiket a doboz hátuljába tudsz betenni, valamint a kirakót a dobozban is összerakhatod, így garantáltan nem fognak elveszni!
Tartozékok: 9 db fa mesekocka
A "Bogyó és Babóca - Házak mesekocka, 9 db" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 2 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bogyó és Babóca - Házak mesekocka, 9 db

Bogyó és Babóca - Házak mesekocka, 9 db

2 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.