Boldog születésnapot! feliratos girland - Kék, 1,8 m

Boldog születésnapot! feliratos girland - Kék, 1,8 m
650 Ft
+13 hűségpont ajándékba - Részletek...
Godan
1 éves kor fölött
nem rendelhető
79195
Egy Boldog szülinapot! felirat minden ünnepeltnek jár, elvégre csak egy ilyen jeles nap van egy évben az ember életében - és emellett nagyszerűen feldobja a buli helyszínét, legyen szó kültérről vagy beltérről.
Kétsoros, strapabíró girland, amit egyszerű felakasztani, majd leszedni, így akár újra és újra is felhasználhatjuk, ha az alkalom megkívánja.
A girland hossza: 1,8 méter
A "Boldog születésnapot! feliratos girland - Kék, 1,8 m" nevű játék gyártója a Godan, főleg 1 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Boldog születésnapot! feliratos girland - Kék, 1,8 m

Boldog születésnapot! feliratos girland - Kék, 1,8 m

650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.