KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Bontempi - Babaszintetizátor - 8 billentyűs

Bontempi - Babaszintetizátor - 8 billentyűs
7 190 Ft
+144 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bontempi
nem rendelhető
81998
Legyen élmény a zenetanulás!
Ezzel a színes, 8 billentyűs zongorával még a legkisebbek számára is igazi élmény a zenélés. Minden billentyűn más-más állat képe szerepel, így mindegyik billentyű más-más állathangot és dallamot játszik le. A hangerő szabályozható, és varázslatos fényhatások teszik teljessé az zenei élményt. A zongora automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik.
A zene kiemelten fontos szerepet játszik a fejlődésben, számos készséget és az érzelmi intelligenciát is fejleszti azon túl, hogy megkönnyíti a későbbiekben a tanulást és segít abban, hogy a gyerekek könnyebben kifejezhessék érzéseiket.
A játék elemmel működik (3 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Bontempi - Babaszintetizátor - 8 billentyűs" nevű játék gyártója a Bontempi, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bontempi - Babaszintetizátor - 8 billentyűs

Bontempi - Babaszintetizátor - 8 billentyűs

7 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.