KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Bontempi - Digitális dob

Bontempi - Digitális dob
11 890 Ft
+238 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bontempi
nem rendelhető
82000
Dobolj úgy, mint egy profi!
Ez a vidám, sárga-kék digitális dob 4 ütőfelülettel, és rengeteg funkcióval rendelkezik annak érdekében, hogy a zenész csemeték minél lenyűgözőbb előadással örvendeztethessék meg a családot és a barátokat. Ezen a 4 felületen 12 ütőshangszer szólaltatható meg 6 zenei stílusban. Állítható rajta a tempó és a hangerő, valamint ritmikus fényeffekteket bocsát ki. Sőt mi több, még tanuló funkcióval is rendelkezik.
A zene kiemelten fontos szerepet játszik a fejlődésben, számos készséget és az érzelmi intelligenciát is fejleszti azon túl, hogy megkönnyíti a későbbiekben a tanulást és segít abban, hogy a gyerekek könnyebben kifejezhessék érzéseiket.
A játék elemmel működik (3 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Bontempi - Digitális dob" nevű játék gyártója a Bontempi, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bontempi - Digitális dob

Bontempi - Digitális dob

11 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.