KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Bontempi - Elektromos Gibson rockgitár

Bontempi - Elektromos Gibson rockgitár
15 350 Ft
+307 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bontempi
inkább fiúknak
nem rendelhető
82006
Gitározz úgy, mint az igazi sztárok!
Ez a menő, fekete színű, elektromos játék gitár szinte tökéletesen ugyanolyan, mint egy igazi. A 6 fém húrnak köszönhetően pengetni is lehet. Sőt, a kényelmes használat érdekében vállpánttal is használható. 8 demódal, 2 ritmus, 3 hangeffekt teszik még különlegesebbé az előadást. Ha a kis rocksztárok elfáradtak, és leteszik a gitárt, az egy idő után automatikusan kikapcsol.
A zene kiemelten fontos szerepet játszik a fejlődésben, számos készséget és az érzelmi intelligenciát is fejleszti azon túl, hogy megkönnyíti a későbbiekben a tanulást és segít abban, hogy a gyerekek könnyebben kifejezhessék érzéseiket.
A játék elemmel működik (3 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Bontempi - Elektromos Gibson rockgitár" nevű játék gyártója a Bontempi, főleg 5 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bontempi - Elektromos Gibson rockgitár

Bontempi - Elektromos Gibson rockgitár

15 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.