KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Bontempi - Elektromos rockgitár - sárga

Bontempi - Elektromos rockgitár - sárga
11 290 Ft
+226 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bontempi
inkább fiúknak
nem rendelhető
82001
Legyél igazi rock sztár!
Ez a menő, sárga színű, elektromos játék gitár szinte tökéletesen ugyanolyan, mint egy igazi. A 4 fém húrnak köszönhetően pengetni is lehet a mellékelt pengetővel. Sőt, a kényelmes használat érdekében vállpánttal is használható. 12 demódal, 13 dallam és fényeffektek teszik még különlegesebbé az előadást. Tanuló módban is használható a gitár, amikor a demó dalok hangjegyről hangjegyre kerülnek lejátszásra.
A zene kiemelten fontos szerepet játszik a fejlődésben, számos készséget és az érzelmi intelligenciát is fejleszti azon túl, hogy megkönnyíti a későbbiekben a tanulást és segít abban, hogy a gyerekek könnyebben kifejezhessék érzéseiket.
A játék elemmel működik (3 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Bontempi - Elektromos rockgitár - sárga" nevű játék gyártója a Bontempi, főleg 5 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bontempi - Elektromos rockgitár - sárga

Bontempi - Elektromos rockgitár - sárga

11 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.