Bontempi - Elektromos szintetizátor, 37 billentyűs

Bontempi - Elektromos szintetizátor, 37 billentyűs
10 490 Ft
+210 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bontempi
5 éves kor fölött
77331
A Bontempi Elektromos szintetizátor bevezeti a kicsiket és a nagyokat az egyik legegyszerűbben kezelhető hangszer, a zongora világába. A 37 billentyűs hangszer 6 előre felvett dalt, 10 különböző hangot és 10 ritmust tartalmaz, emellett képes MP3 formátumú zeneszámok beolvasására. Hangfelvevő és lejátszó funkciója lehetővé teszi a saját szerzemények, zenei alapok rögzítését, tanulási funkciója pedig megismerteti a kis zenészjelölteket az egyszerűbb akkordokkal. A lejátszott dalok tempója változtatható, az eszköz hangereje pedig szabályozható, emellett csatlakoztatható hozzá fej- és fülhallgató is, így az éjszaka közepén sem fogja felverni a szomszédokat a muzsikaszó. A csomagban található egy USB-DC kábel is, amellyel a hangszer csatlakoztatható más elektronikai eszközökhöz.
A játék elemmel működik (4 db AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Bontempi - Elektromos szintetizátor, 37 billentyűs" nevű játék gyártója a Bontempi, főleg 5 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bontempi - Elektromos szintetizátor, 37 billentyűs

Bontempi - Elektromos szintetizátor, 37 billentyűs

10 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.