KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Bontempi - Első mikrofonom

Bontempi - Első mikrofonom
6 650 Ft
+133 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bontempi
nem rendelhető
81999
Legyen a legkisebbeké a főszerep!
Ennek a szupercuki állatos mikrofonnak mindegyike 12 demódalt tartalmaz. Ezen kívül fütty - és taps effektusok, valamint fokozatos színátmenetes fényhatások egészítik ki a legkisebbek produkcióit. Sőt mi több, a mikrofon külső audióforráshoz (MP3 lejátszó, okostelefon, iPod) is csatlakoztatható (a kábel nem tartozék), így saját dalok is lejátszhatók rajta.
A zene kiemelten fontos szerepet játszik a fejlődésben, számos készséget és az érzelmi intelligenciát is fejleszti azon túl, hogy megkönnyíti a későbbiekben a tanulást és segít abban, hogy a gyerekek könnyebben kifejezhessék érzéseiket.
A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A termék többféle változatban kapható. A feltüntetett ár egy darab termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Bontempi - Első mikrofonom" nevű játék gyártója a Bontempi, főleg 2 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bontempi - Első mikrofonom

Bontempi - Első mikrofonom

6 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.