Bontempi - I Girl Mikrofon állvány dupla mikrofonnal

Válj a karaoke hősévé a Bontempi állványos mikrofonjával, amely ráadásul most dupla mikrofonnal érkezik, így párosan is feldobhatjátok a karaoke estéknek a hangulatát. A termék különböző funkciókkal rendelkezik: 10 db demódallal, taps és tömeghang hatásokkal, 6 féle dobütemmel és fényeffektekkel - ezzel felidézve egy igazi koncertnek a hangulatát. A levehető mikrofonok MP3 lejátszóhoz, okostelefonhoz, iPad-hez is csatlakoztathatók, hogy a kedvenc dalok is könnyedén felcsendülhessenek. A produkciók során a kis énekesek hangfelismerő képessége és kreativitása is fejlődni fog. Nagyszerű játék azoknak, akik mindig is vágytak a reflektorfényre és szerették volna legújabb dalaikat előadni. Az előadás közben fejlődik a kis énekesek zenei képessége, ritmusérzéke és kreativitása.
A játék elemmel működik (3 db AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Bontempi - I Girl Mikrofon állvány dupla mikrofonnal" nevű játék gyártója a Bontempi, főleg 3 és 15 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Bontempi
inkább lányoknak
1-3 nap
70435
11 550 Ft
A "Bontempi - I Girl Mikrofon állvány dupla mikrofonnal" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 26-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 26-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Bontempi - I Girl Mikrofon állvány dupla mikrofonnal

Bontempi - I Girl Mikrofon állvány dupla mikrofonnal

11 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.