Bontempi - Rock dob szett, 4 részes, fekete

Bontempi - Rock dob szett, 4 részes, fekete
15 190 Ft
+304 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bontempi
77333
A Bontempi Rock dob szett segítségével akár a legkisebbek is valódi rocksztárnak érezhetik magukat. A játékhangszer dobverővel történő püfölése amellett, hogy szórakoztató, fejleszti a kicsik zenei- és ritmusérzékét, ami köztudottan az első években alakul ki leginkább. A készlet egy basszusdobból, egy pedálból, 2 oldaldobból, egy cintányérból, valamint kettő, apró kezekbe tökéletesen illő dobverőből áll.
Ahhoz, hogy ne kelljen állva játszani, egy kisszék is rejlik a dobozban. A dobok hangja valósághű, így gyakorlás után akár valódi zenei élményt élhet át a kis muzsikus és a hallgatóság.
A basszusdob mérete: 38,5 cm
Az oldaldobok mérete 17 és 21 cm
A cintányér mérete: 21 cm
A "Bontempi - Rock dob szett, 4 részes, fekete" nevű játék gyártója a Bontempi, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bontempi - Rock dob szett, 4 részes, fekete

Bontempi - Rock dob szett, 4 részes, fekete

15 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.