KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Bontempi - Showtime állványos mikforon

Bontempi - Showtime állványos mikforon
6 850 Ft
+137 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bontempi
inkább lányoknak
nem rendelhető
82002
Ne csak táncolj, énekelj is!
Ezzel a szupercsajos kék-fehér színű játék mikrofonnal még tartalmasabbá tehetők a fellépések - elvégre a balett akadémia növendékei már énekelni is tanulnak! Amellett, hogy állítható a magassága - így biztosan kényelmesen feléri mindenki -, hang és fényeffektekre is képes. Sőt, akár külső hangforráshoz is csatlakoztatható. Az elsöprő produkció biztosan elvarázsolja a családot és a barátokat.
A zene kiemelten fontos szerepet játszik a fejlődésben, számos készséget és az érzelmi intelligenciát is fejleszti azon túl, hogy megkönnyíti a későbbiekben a tanulást és segít abban, hogy a gyerekek könnyebben kifejezhessék érzéseiket.
A játék elemmel működik (3db AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Bontempi - Showtime állványos mikforon" nevű játék gyártója a Bontempi, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bontempi - Showtime állványos mikforon

Bontempi - Showtime állványos mikforon

6 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.