KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

Bontempi - Szintetizátor mikrofonnal - 25 billentyű

Bontempi - Szintetizátor mikrofonnal - 25 billentyű
10 190 Ft
+204 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bontempi
nem rendelhető
82003
Ez a kék – rózsaszín, 25 billentyűs játék szintetizátor szett tartalmaz mindent, ami egy fantasztikus előadáshoz szükséges, hiszen mikrofonnal is rendelkezik, így a zongorázás mellett még az énektudásukat is megcsillogtathatják a zenészpalánták. A szintetizátor 8 demódalt tud lejátszani, ezenkívül 8 hang, 8 ritmus és fényeffektek teszik még különlegesebbé az előadást. A hangerő szabályozáson túl, tempó szabályozás, felvétel és visszajátszás funkció is beépítésre került. Az OKON (One Key One Note) funkció segítségével könnyedén lehet rajta tanulni, mert ez lehetővé teszi az egyik előre felvett dal dallamának egyszerű lejátszását.
A zene kiemelten fontos szerepet játszik a fejlődésben, számos készséget és az érzelmi intelligenciát is fejleszti azon túl, hogy megkönnyíti a későbbiekben a tanulást és segít abban, hogy a gyerekek könnyebben kifejezhessék érzéseiket.
A játék elemmel működik (3 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Bontempi - Szintetizátor mikrofonnal - 25 billentyű" nevű játék gyártója a Bontempi, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bontempi - Szintetizátor mikrofonnal - 25 billentyű

Bontempi - Szintetizátor mikrofonnal - 25 billentyű

10 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.