Bontempi - Toy Band Star Elektromos rock gitár fényeffektekkel

Kezdődhet az igazi Rock and Roll? Bontempi: Elektromos rock gitárjával igazi vad hangulat teremthető a teremben. Az elektromos rock gitár 4 db rock aláfestő számmal, 6 db előre felvett dallammal, automatikus kikapcsolással és pengetővel is rendelkezik a hardcore rajongók számára. A még egyedibb és nagyobb hatású élmény érdekében, a termék fényeffektekkel működik. Nagyszerű fejlesztő játék azok számára, akiket érdekel a zene világa. A játék segít elindítani a gyermeket a muzikalitás rejtelmes útján és megtanítja, hogyan is épül fel egy hangszer és mik kellenek ahhoz, hogy szép dallamokat szólaltasson meg a hangszeren. A gyerkőc zenéljen, fejlődjön folyamatosan és adjon fantasztikus koncerteket az egész család számára.
A játék elemmel működik (3 db AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Bontempi - Toy Band Star Elektromos rock gitár fényeffektekkel" nevű játék gyártója a Bontempi, főleg 3 és 15 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Bontempi
1-3 nap
70433
6 190 Ft
A "Bontempi - Toy Band Star Elektromos rock gitár fényeffektekkel" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 26-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 26-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Bontempi - Toy Band Star Elektromos rock gitár fényeffektekkel

Bontempi - Toy Band Star Elektromos rock gitár fényeffektekkel

6 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.