Bontempi - Toy Band Star Vezeték nélküli mikrofon

Eljött a te időd, hogy megmutasd milyen fából is faragtak és elkápráztass mindenkit ének tudásoddal! A Bontempi vezeték nélküli mikrofonjával élvezet lesz mindegyik karaoke party. A termék különböző funkciókkal rendelkezik: tartalmaz 2 dalt, 4 ritmust, 8 dallamot, 3 hangeffektet. De rendelkezik tükör háttér világítással és automatikus kikapcsolással is, hogy kényelmesebb legyen a zenélés élménye. A még nagyobb szórakozás érdekében a termék fényeffekttel felszerelt, így felejthetetlen hangulatot varázsol mind a kis rock sztár, mind a közönség számára. Egyedi kialakítása lehetővé teszi a Bluetooth-os kapcsolódást (eszköznév: Bontempi 30), amellyel elkerülhető a kellemetlen kábelbe botlás vagy annak folytonos kikerülése. Nagyszerű játék azoknak, akik mindig is vágytak a reflektorfényre és szerették volna legújabb dalaikat előadni. Az előadás során fejlődik a kis énekes hangfelismerő képessége és kreativitása is.
A játék elemmel működik (3 db AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Bontempi - Toy Band Star Vezeték nélküli mikrofon" nevű játék gyártója a Bontempi, főleg 3 és 15 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Bontempi
1-3 nap
70437
7 350 Ft
A "Bontempi - Toy Band Star Vezeték nélküli mikrofon" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 26-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 26-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Bontempi - Toy Band Star Vezeték nélküli mikrofon

Bontempi - Toy Band Star Vezeték nélküli mikrofon

7 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.