Bontempi - Vezeték nélküli mikrofon

Bontempi - Vezeték nélküli mikrofon
Ezzel a Bontempi vezeték nélküli mikrofonnal bárkiből igazi kis énekes vagy műsorvezető válhat. A játék visszhang effektust tartalmaz, sőt még a hangotokat is fel tudjátok venni vele, melynek később hangerejét is beállíthatjátok. A mikrofonhoz egy okostelefon állvány is tartozik, így a karaoke sem maradhat el. A termék 3-4 órát üzemel töltés nélkül, a feltöltéshez egy USB csatlakozó szükséges, amely mellékelve van a dobozban. Méret: 8,5x24x6 cm
A "Bontempi - Vezeték nélküli mikrofon" nevű játék gyártója a Bontempi, főleg 5 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Bontempi
65760
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Bontempi - Vezeték nélküli mikrofon
Bontempi - Vezeték nélküli mikrofon

Bontempi - Vezeték nélküli mikrofon

7 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.