BOOM - 2 az 1-ben töltényöv

BOOM - 2 az 1-ben töltényöv
1 350 Ft
+27 hűségpont ajándékba - Részletek...
BOOM
inkább fiúknak
26071
A töltényöv nélkülözhetetlen a csatatéren. A töltényöv úgy lett tervezve, hogy a váll felett átvetve viselhesd kényelmesen. Három panellel rendelkezik, ebből kettőben hat BOOM lőszert lehet tárolni, míg a mellkason lévőn egy masszív célzási felület található. Mikor eltalálják, a mellvért elkapja az ellenfél lőszerét, amit újra fel lehet használni! A BOOM 2-az 1-ben töltényöv felületén van egy tölténytár a derék közelében, ahol elfér egy kisebb kilövő vagy egy plusz tölténytár. A lőszerek feje speciális BOOM Smart Stick tapadóréteggel van ellátva, így a BOOM kilövők pajzsán, Smart Stick céltáblán is megtapadnak. A készletben 12 db BOOM lőszer is megtalálható.
Méretek: 41 x 6 x 25 cm.
A BOOM márkájú "BOOM - 2 az 1-ben töltényöv" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

BOOM

BOOM - 2 az 1-ben töltényöv

BOOM - 2 az 1-ben töltényöv

1 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.