BOOM - Extra tölténytár lövedékekkel

BOOM - Extra tölténytár lövedékekkel
2 190 Ft
+44 hűségpont ajándékba - Részletek...
BOOM
inkább fiúknak
27455
A tartalék lőszertárak nélkülözhetetlenek a harc során. A BOOM extra tölténytár lövedékekkel készletben egy hosszú, BOOM fegyverekhez használatos öntöltő tölténytárat tartalmaz, amibe összesen 20 db lőszert tudsz betölteni. A tár kompatibilis minden táras BOOM fegyverrel, a fegyverek lövésenként odébb mozdítják a tárat, így mindig harcra kész lehetsz! A lőszerek feje speciális BOOM Smart Stick tapadóréteggel van ellátva, így a BOOM kilövők pajzsán, Smart Stick céltáblán is megtapadnak. A készletben 20 db BOOM lőszer is megtalálható. Csomagolási méretek: 24 x 4 x 19 cm.
A BOOM márkájú "BOOM - Extra tölténytár lövedékekkel" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

BOOM

BOOM - Extra tölténytár lövedékekkel

BOOM - Extra tölténytár lövedékekkel

2 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.